Diskuzní fórum Parent Project - svalová dystrofie

| Návrat do diskuzí | Na konec strany |



Diskusní téma:

| 13.03.12 05:24:55 | Shlédnuto:1822 | Renda   PRAŽSKÝ 1/2 MARATON – 31. 3. 2012
PRAŽSKÝ HERVIS 1/2 MARATON – 31. 3. 2012

I. INFORMAČNÍ LIST
Vážení členové Parent Projectu, zasílám první ucelené informace pro závod HERVIS 1/2 Maratonu Praha, který se uskuteční již za 20 dní, tedy 31. 3. 2012.

TÝMY:
V letošním roce bude naše aktivní účast ještě větší než vloni. Do samotného závodu máme přihlášeno 8 kluků a dokonce 9 rodičů a přátel PP. Jak již všichni víte, účastníme se závodu jako hlavní partner charitativního projektu RWTTC (Running With Those That Can´t ), který založili studenti 3. lékařské fakulty University Karlovy. Vedle našich kluků budou v závodě ještě tradičně 2 vozíčkáři z ústavu v Psárech a letos i 2 děvčata z FN Motol. Všichni pojednou na vozících a budou je tlačit skupiny běžců.

ZÁVOD PRO KLUKY NA ELEKTRICKÝCH VOZÍCÍCH:
Někteří ze členů se mne ptali, zda by bylo možné udělat takový minizávod kluků, kteří nepojedou vlastní závod. Jak víte, pár kluků se vloni na trasu vydalo a kus si projeli. Myslím, že je to skvělý nápad. V pátek jsem to projednal na centrále v PIM. Můžeme si to udělat. J .Nebude to nic oficiálního, ale důležité je, že nás organizátoři např. ze startu nevyhodí. Moje doporučení je to nedělat vyloženě jako závod, ale že si prostě kluci projedou třeba 1 km trasy, který určíme. Důležité je samozřejmě vyjet hned po startujících. Dejte mi prosím vědět, zda by někdo z Vás nebo Vašich známých měl o toto zájem.

ZÁZEMÍ:
Náš prostor VIP stanu bude na stejném místě jako vloni – vedle zadního vchodu do Rudolfina (k řece). Budou tu stany pro případ špatného počasí, stoly, židle (to byl loni problém), občerstvení a zábava pro kluky (opět klaun a nějaké další aktivity, které nyní domlouváme s RWTTC). Je to bod, kde se všichni potkáme. Z loňského roku jsme se poučili a tak budou přímo vyčleněni studenti pro servis v zázemí. WC je dostupné i vedle v Rudolfinu. Pošlete mi prosím informace, kdo z Vás, kdo nezávodí, má zájem přijet nás podpořit.

JAK SE NA MÍSTO DOSTAT, PARKING:
PROSÍM – POŠLETE MI SPZ VAŠEHO AUTA, kterým přijedete k Rudolfinu (to i v případě, že nebudete parkovat dole v parkovišti pod Rudofinem nebo na nábřeží, ale přijedete brzo dáno před uzavřením vyložit rodinu a pak odjedete přeparkovat). Letos změnil PIM ochranku a bude zvýšena snaha o bezpečnost. Veškerá auta, která budou v prostoru zastavovat, tak budou ihned kontrolována. Počítejte prosím s tím, že parkovat půjde pouze dole v Rudolfinu (bohužel za cenu parkovného 40 Kč/hod ) nebo poté kdekoli mimo trasu. Máme povolené pouze jedno auto, které přiveze stany a materiál a bude moci parkovat v prostoru – to využijeme pro uložení všech našich věcí. Autem se k Rudolfinu dostanete do 10 hod, resp. do 10 hod musíte z celé zóny odjet. Navrhuji tedy, abychom se tam sešli mezi 9 hod až 9. 30. hod. Podrobnější informace k tomu jak se tam nejlépe dostat ještě pošlu aktuálně pár dní před závodem

Účastníci závodu (kluci i dospělí) obdrží podrobnější informace e-mailem přímo ode mne. Pokud se tak nestalo – prosím kontaktujte mne.

René Břečťan
Organizátor účasti Parent Project na Hervis ½ Maratonu Praha 2012
Rene.brectan@mather.cz
Tel: 724 603 202

Veškeré informace naleznete v příloze.


Příspěvky do diskuse:

| 29.03.12 06:55:26 | Shlédnuto:2493 | Renda   Re:PRAŽSKÝ 1/2 MARATON – 31. 3. 2012
HERVIS 1/2 Maraton již tuto sobotu. Našich 9 kluků se účastní jízdy v rámci charitativního projektu Running With Those That Can´t . Běží se studenty 3. lékařské fakulty, lékaři FN Motol a též našimi rodiči - členy Parent Projectu. Vyzýváme všechny zájemce, kteří chtějí vidět skvělý závod, aby přijeli. Máme vyhrazené vlastní zázemí. Kdo pojede autem až do centra k Rudolfinu a ještě nenahlásil SPS - prosím pošlete během čtvrtka na e-mai: rene.brectan@mather.cz. Bez vjezdové karty se k místu startu nedostanete.

Více informací o závodu v příloze.

| Návrat do diskuzí | Na začátek strany |


Váš příspěvek do diskuze:
Jméno: nutné zadat
E-mail: není vyžadováno
Nadpis: nutné zadat
Zpráva:
Opiš kód: nutné zadat


© 2005-2015 Parent Project - svalová dystrofie, Česká republika
E-mail: parentproject@parentproject.cz, Telefon: 776 001 206-7
Sídlo sdružení: PARENT PROJECT, spolek, Větrná 262, 550 01 Broumov
Zasílací adresa: PARENT PROJECT, o.s., Husova 245, 417 04 Hrob
Dotazy a připomínky k webovým stránkám: webmaster@parentproject.cz