Diskuzní fórum Parent Project - svalová dystrofie

| Návrat do diskuzí | Na konec strany |



Diskusní téma:

| 02.03.13 11:53:10 | Shlédnuto:1131 | Pavel   Auta bez bariér jedou od 1. března
Konto BARIÉRY zahajuje projekt Auta bez bariér. Od 1. března bude lidem s handicapem i partnerům projektu z řad prodejců aut sloužit webový portál, kde se dozví vše o pořizování auta pro člověka s postižením. Auta bez bariér pomohou řešit problémy, které lidi s handicapem dlouhodobě trápí. Pořízení osobního automobilu, jeho úpravy např. na ruční řízení, to je náročný úkol. Samostatná doprava je nezbytností, ale pořízení speciálně upraveného auta znamená velkou investici.
„Jsem ráda, když se nám povede něco, co ještě nikdo nezkusil a navíc to vychází z potřeb našich klientů. Sehnat peníze, najít empatického prodejce, správně vybrat, vyznat se ve výhodách, které nabízí stát, ale třeba i obchodníci, firmy, které auta upravují, které nabízejí financování, pojištění. Navazujeme na naše dlouholeté zkušenosti. Od roku 2004 řešíme se společností Globus prostřednictvím společného fondu pořizování velkoprostorových automobilů pro organizace, a tak věříme, že zvládneme i toto nové pole působnosti. Opírat se budeme o zkušené partnery,“ vysvětluje Božena Jirků, ředitelka Konta BARIÉRY.
Webové stránky www.kontobariery.cz/auta nabízejí na jednom místě informace, ke kterým se mnozí těžko dostávají. Pro klienty Konta BARIÉRY jsou to informace o platné legislativě, o tom jak postupovat, pro prodejce aut, kteří se do projektu postupně zapojují, i pomoc, aby se co nejvíce vžili do potřeb trošku jiného zákazníka. Stránky budou pravidelně aktualizované, aby byly zachyceny případné změny legislativy, novinky v poskytování státních příspěvků, ale také vývoj nabízených pomůcek, úprav aut, produktů pojišťoven, bank a leasingových společností pro financování nákupu auta člověkem s postižením.

Více na: http://autabezbarier.kontobariery.cz


Příspěvky do diskuse:

| Návrat do diskuzí | Na začátek strany |


Váš příspěvek do diskuze:
Jméno: nutné zadat
E-mail: není vyžadováno
Nadpis: nutné zadat
Zpráva:
Opiš kód: nutné zadat


© 2005-2015 Parent Project - svalová dystrofie, Česká republika
E-mail: parentproject@parentproject.cz, Telefon: 776 001 206-7
Sídlo sdružení: PARENT PROJECT, spolek, Větrná 262, 550 01 Broumov
Zasílací adresa: PARENT PROJECT, o.s., Husova 245, 417 04 Hrob
Dotazy a připomínky k webovým stránkám: webmaster@parentproject.cz