Diskuzní fórum Parent Project - svalová dystrofie

[ Zpět na téma ]


Stranger , 06.09.10 09:48:47    Shlédnuto:2778

Zpráva:Re:Výchovné problémy

Zdravím vás Martine a Šárko, a především: Nebuďte ze své situace bezradní - já chápu, že ta záležitost je pro vás složitá, ale jednak ji určitě vyřešíte, a druhak - podobných svízelí, a obávám že ještě složitějších, vás čeká ještě řada.
Jak jsem řekl - určitě to vyřešíte nabo už vyřešeno máte - komplexní návod, jak postupovat máte na těchto stránkách, a co si člověk vybere, záleží jen na něm a na okolnostech.
My jsme se - na rozdíl od Ivety - rozhodli téměř od začátku pro speciální školu (už jsem tady o tom někde psal, a nechci se opakovat), a napořád si myslím, že to bylo správné. Stručně řečeno - jakmile jsme před někdy před dvěma desítakmi let zjistili, o co zhruba jde a vzpamatovali se z otřesu, rozhodli jsme se, že naším dalším "programem" je maximální dosažitelný fyzický a psychický komfort našeho Jury, a tím se řídíme dodnes (samozřejmě ne vždycky se to daří podle představ, ale tak to v životě chodí).
A ještě technická poznáma k babičce: Určitě si počíná podle svého nejlepšího vědomí a svědomí, ale já jsem v podobných případech postupoval tak, že jsem oběma babičkám vysvětlil, o co jde, a konstatoval, že všichni budeme bezvýhradně respektovat doporučení lékařů; u nás to fungovalo, ale pokud by tomu tak nebylo, tak by dotyčná osoba chlapce viděla leda na fotce.



Předchozí příspěvek  


© 2005-2015 Parent Project - svalová dystrofie, Česká republika
E-mail: parentproject@parentproject.cz, Telefon: 776 001 206-7
Sídlo sdružení: PARENT PROJECT, spolek, Větrná 262, 550 01 Broumov
Zasílací adresa: PARENT PROJECT, o.s., Husova 245, 417 04 Hrob
Dotazy a připomínky k webovým stránkám: webmaster@parentproject.cz