Naše činnost:

Parent Project Cup - 14. června 2008

Dne 14.6.2008 proběhl 5.ročník střeleckého turnaje PARENT PROJECT CUP. Jedná se o akci pořádanou sdružením PARENT PROJECT jako poděkování sponzorům za jejich finanční pomoc. Akce opět proběhla na nádherné střelnici Dřevařské a lesnické společnosti s perfektním zázemím v Hluboké u Žihle.

Počasí bylo pro střelby ideální. Nebylo ani vedro ani zima a hlavně nepršelo. Letos se zúčastnilo akce přes 50 lidí. Střílelo se z brokových zbraní na asfaltové holuby ze 7 pozic. Dámy ze 4 pozic. Z důvodu velkého počtu účastníků se střílelo pouze jedno kolo, nejlepších 6 střelců postoupilo do finále. Z velkým přehledem letos dominoval 19-ti člennému poli střelců pan Novosad z nástřelem 21 holubů, druhý se umístil pan Hutárek s nástřelem 16 holubů. O třetí místo musel být proveden rozstřel mezi panem Havlíkem a panem Vlachem (oba nástřel 12 bodů). Nakonec byl šťastnější pan Havlík, který se umístil na 3 místě. V rekordně obsazeném klání žen (13 závodnic) musel o pořadí na 1 až 3 místě rozhodnout až rozstřel neboť paní Veselovská, Kálalová a Zachová měly shodně 3 sestřelené holubi z osmi pokusů, což byl excelentní výkon. Nakonec se stala vítězkou paní Veselovská. Los (kámen-nůžky- papír) nakonec rozhodl o umístění na 2. místě – paní Kálalová a 3.místě – paní Zachová.

Po večeři bylo provedeno vyhlášení vítězů a poté následovala volná zábava, kterou opět výborně doprovázel Míla Tikovský hrou na kytaru. Následně se večer změnil ve „SUPERSTAR“, kterému dominovali skvělé pěvecké výkony účastníků.

Výtěžek této akce je zase o něco vyšší než předcházející ročník. Letos se podařilo dát dohromady 460,- tis. Kč, náklady na akci jsou 73,- tis. Kč.

Ještě jednou bychom chtěli poděkovat všem firmám a hlavně lidem v jejich vedení, že nám pomáhají finanční pomocí v našem nelehkém boji. Jedná se o firmy MOSTRO ENGINEERING, a.s., CB&I Lummus s.r.o., FIRECLAY s.r.o., TERMS CZ s.r.o., PENTO s.r.o., PENTAR-ZBA s.r.o., INELSEV s.r.o., SKANSKA CZ, a.s., SIKA CZ s.r.o., I.B.C. Praha a.s., VWS MEMSEP s.r.o., KLIMAMONT Jaroslav Fišer, BIS Czech s.r.o., EUROMONT GROUP s.r.o., CHEMINVEST s.r.o., TRANS-REGION-STAV s.r.o., SOLUTION FOR TECHNOLOGY s.r.o., ORGREZ a.s., CLADÍCÍ VĚŽE PRAHA a.s., DORA GASTRO a.s..

Poděkování patří majitelům DŘEVAŘSKÉ A LESNICKÉ SPOLEČNOSTI s.r.o. pánům Ctiradovi a Milanovi Juhovi za to, že nám umožnili již potřetí využít jejich nádherné zázemí.

Speciální poděkování patří pánu Miroslavu Landovi za perfektní přípravu střelnice, organizaci střeleb a neúnavnou pomoc při vlastních střelbách.

V neposlední řadě všem lidem, který přijeli a pomohli nám zvládnout tuto akci a připravit příjemný den pro účastníky střeleckého turnaje – Kálalovi, Krčkovi, Jiříčkovi, Tikovský, Halířovi, Fajtovi a Pavlína Holubcová.

Suchý Jozef

Fotografie z průběhu celé akce najdete ve fotogalerii.



© 2008 Parent Project - Česká republika, e-mail: parentproject@parentproject.cz