Naše činnost / aktuální sdělení:

Informace o 6. ročníku střeleckého turnaje PARENT PROJECT CUP.


Dne 6.6.2009 proběhl 6.ročník střeleckého turnaje PARENT PROJECT CUP. Akce opět proběhla na nádherné střelnici Dřevařské a lesnické společnosti. Tentokrát nám počasí moc nepřálo. Pršelo a byla citelná zima. Z tohoto důvodu pramenila i nižší účast než v posledních ročnících. Ovšem všichni, který měli odvahu a přes nepřízeň počasí dorazili, nelitovali. Všichni si dosyta zastříleli. Naštěstí během vlastního turnaje nepršelo (až na drobné výjimky) a tak mohli pánové absolvovat 2 plné lovecké kola a dámy 1 kolo na 5 stanovištích. Je znát, že všichni pravidelný účastnící střeleb se neustále zlepšují a brzy bude mít problém i David Kostelecký s obhajobou zlaté olympijské medaile. Mezi 1 a 3 místem byl rozdíl 1 bodu. O 2 místě rozhodl až 3 rozstřel. O vítězi ženské kategorie rozhodoval rovněž až 3 rozstřel. Letos, při neúčasti loňského vítěze, zvítězil po dramatickém průběhu Václav Havlík (nástřel 16 holubů) před druhým Michalem Živáčkem (15 holubů, v loni pouze 10 ) a třetím Eduardem Malinou (15 holubů, v loni pouze 4 holuby - excelentní zlepšení) . V ženské kategorii opět při neúčasti loňské vítězky a v dramatickém boji vyhrála Lenka Suchá (3 holubi) před Lucii Ropovou (3 holubi) a Hanou Kleinovou (1 holub). Jako skokan roku byl vyhlášen Martin Krbec , který po 2 nulových ročnících nastřílel 6 holubů. Další vynikající zlepšení předvedl Josef Raiskup ( z 2 na 11) , Zdeněk Kadlec (z 3 na 9), Petr Vovesný (z 1 na 8).

Letos byla drobná změna, která doufám všem chutnala . Kromě rautu, který již tradičně zajišťovala firma DORA GASTRO a byl opět nádherně a chutně připravený, bylo letos poprvé grilováno selátko. Ono to moc jako selátko nevypadalo, protože vážilo cca 80 kilo. Váha nakonec nehrála roli, prasátko bylo excelentní a velké poděkování si za něj zaslouží Honza Fialka, který ho připravil, přivezl, griloval a naporcoval. Masa bylo strašně moc a ještě dnes se mi o něm zdá. Další chuťovkou byl obalovaný sýr smažený na lávovém kameni v podání Josefa Jiříčka. Večer opět volná zábava, kterou výborně doprovázel Míla Tikovský s kapelou (s Frantou).

Výtěžek akce je 322,- tis.Kč při nákladech cca 80,- tis. Kč.

Ještě jednou bychom chtěli poděkovat všem firmám a hlavně lidem v jejich vedení, že nám pomáhají finanční pomocí v našem nelehkém boji. Jedná se o firmy MPOWER ENGINEERING, a.s., FIRECLAY s.r.o., TERMS CZ s.r.o., PENTO s.r.o., PENTAR-ZBA s.r.o., CHARMONT s.r.o., INELSEV s.r.o., SIKA CZ s.r.o., VWS MEMSEP s.r.o., KLIMAMONT Jaroslav Fišer, BIS Czech s.r.o., CHEMINVEST s.r.o., TRANS-REGION-STAV s.r.o., SOLUTION FOR TECHNOLOGY s.r.o., DORA GASTRO a.s., STAVBY KÜHN s.r.o. a Ing.Václav Havlík.

Zvláštní poděkování opět patří majitelům DŘEVAŘSKÉ A LESNICKÉ SPOLEČNOSTI s.r.o. pánům Ctiradovi a Milanovi Juhovi za to, že nám umožnili znovu využít jejich nádhernou střelnici a rovněž panu Miroslavu Landovi za perfektní přípravu střelnice, organizaci střeleb a neúnavnou pomoc při vlastních střelbách.

V neposlední řadě všem lidem, který přijeli a pomohli nám zvládnout tuto akci a připravit příjemný den pro účastníky střeleckého turnaje – Kálalovi, Krčkovi, Jiříčkovi, Tikovský, Fajtovi.

Suchý Jozef































































Fotografie: Josef Jiříček, Parent Project


© 2009 Parent Project - Česká republika, e-mail: parentproject@parentproject.cz