Naše činnost / aktuální sdělení:

Silvestrovské setkání v Třemošné u Plzně

Na přelomu roku 2009 a 2010 se v Třemošné u Plzně uskutečnilo setkání několika rodin s dětmi postižených svalovou dystrofií. Kromě obvyklých aktivit byl pro kluky připraven program soutěží a her. Největší zájem vzbudil turnaj v boccie a návštěva Romana Kreuzigera.

Roman Kreuziger (www.romankreuziger.com) je český silniční profesionální cyklista jezdící od roku 2006 za ProTour stáj Liquigas. (Juniorský mistr světa v roce 2004, vítěz Kolem Švýcarska v roce 2008, vítěz Kolem Romandie v roce 2009). V anketě Sportovec roku 2009 se umístil na 6 místě. Roman s námi strávil příjemnou hodinku, vyprávěl o cyklistice, podepsal nějaké kartičky a slíbil, že se nejednalo o první a zároveň poslední akci pro kluky z našeho sdružení.

Setkání v Třemošné se zúčastnili i zástupci MDA RIDE - Josef Kadeřábek "Káďa" a Daniela Odehnalová "Linda". MDA RIDE (www.mdaride.cz) je společnost lidí, kteří se rozhodli dlouhodobě pomáhat lidem s neurosvalovým postižením, známým jako svalová dystrofie. Při této příležitosti byl našemu sdružení předán příspěvek ve výši 25.000,- Kč na rekondiční pobyt chlapců.

O setkání informovala ve svém zpravodajství i regionální televize ZAK TV s.r.o. (www.r1zak.cz).

Děkujeme všem zúčastněným, především pak našim milým hostům, kteří nás přišli podpořit. Díky, bylo to moc fajn.

  

  

  

  

  

Všechny fotografie ze setkání jsou umístěny ve fotoalbu.


© 2010 Parent Project - Česká republika, e-mail: parentproject@parentproject.cz