Naše činnost / aktuální sdělení:

Informace o 7. ročníku střeleckého turnaje PARENT PROJECT CUP

Dne 13. 6. 2010 proběhl 7. ročník střeleckého turnaje PARENT PROJECT CUP. Tato tradiční červnová akce letos proběhla za nádherného počasí opět na super střelnici u obce Hluboká u Žihle. Proti minulému ročníku byla účast o malinko vyšší a závod velmi vyrovnaný. Kromě 1. místa , které získal pan Miloš Vlach. Ten si rozhodující náskok vytvořil v 1. kole a ve druhém si ho v klidu pohlídal. Jeho výkon byl excelentní a proti minulému roku kde byl celkově 7. se zlepšil o 11 sestřelených holubů. Na druhém místě skončil pan Miloš Freiberg , který byl minulý rok až na 11. místě a na 3. místě skončil pan Petr Vovesný, který pokračuje v neustálém zlepšování (rok 2008-1 holub, 2009-8, 2010-13). Obhájce titulu pan Havlík skončil až na 5. místě a tak stále platí, že v mužské kategorii zatím nikdo nezískal prvenství 2x. Zato v kategorii žen , po velkém dramatu až v druhém rozstřelu, vyhrála paní Lenka Suchá, která už získala 3 prvenství a jako první obhájila loňské prvenství. Navíc v rekordním nástřelu 4 trefených holubů a 2 zásahů ve dvou rozstřelech (dámy střílely pouze s 5 stanovišť a pouze 1. kolo). Na 2. místě skončila paní Monika Jelínková (rovněž 4 trefy) a na 3. místě paní Iveta Tikovská. Jako skokan roku byl vyhlášen pan Vladimír Mašek , který se rovněž zlepšil z 12 na 6. místo a předvedl dvě vyrovnané kola.

Večer po vyhlášení pokračovala zábava , kterou doprovázel hudbou a zpěvem Míla Tikovský s kapelou (s Frantou), vůní a chutí Honza Fialka s manželkou, kteří se opět postarali o vynikající selátko. Vynikající raut, tradičně zajistila firma DORA GASTRO a o bezpeční a plynulý průběh se opět staral Míra Landa.

Výtěžek akce je 330, - tis. Kč při nákladech cca 71,- tis. Kč, což je v době ekonomické krize výborný výsledek. Za to musíme poděkovat všem firmám a hlavně lidem v jejich vedení, že nás nepřestávají finančně podporovat. Jedná se o firmy MPOWER ENGINEERING, a. s. , FIRECLAY s. r. o. , STEMCON a. s. , SIKA CZ s. r. o. , TERMS CZ s. r. o. , PENTO s. r. o. , PENTAR-ZBA s. r. o. , INELSEV s. r. o. , VWS MEMSEP s. r. o. , KLIMAMONT Jaroslav Fišer, BIS Czech s. r. o. , CHEMINVEST s. r. o. , TRANS-REGION-STAV s. r. o. , DORA GASTRO a. s. , STAVBY KÜHN s. r. o. , PRESTIMA s. r. o. , INTO Servis s. r. o. , BETVAR a. s. a Ing. Zbyněk Karpíšek.

Zvláštní poděkování opět patří majitelům DŘEVAŘSKÉ A LESNICKÉ SPOLEČNOSTI s.r.o. pánům Ctiradovi a Milanovi Juhovi za to, že nám umožnili znovu využít jejich nádhernou střelnici.

Za Parent Project, o.s. Jozef Suchý

Všechny fotografie z akce: Parent Project Cup - Střelby 2010.


























© 2010 Parent Project - Česká republika, e-mail: parentproject@parentproject.cz