Naše činnost / aktuální sdělení:

Montáže Brož racing team a partneři týmu podporují sdružení Parent Project


K podpoře o.s. Parent Project se připojil motocyklový team - Montáže Brož Racing Team (závody silničních motocyklů). V roce 2011 reprezentují tento tým jezdci: účastníci Mistrovství České republiky Supersport a Mistrovství Evropy Superstock 600 - Jiří Brož, Jiří Klejch a Michal Chalupa. Jiří Brož je mistrem ČR v kategorii Supersport v roce 2006 a 2009, Jiří Klejch je mistrem ČR z roku 2009 v třídě 125 a Michal Chalupa je vicemistrem třídy Superstock 600 z roku 2010. Více informací o závodním týmu na http://rt.montazebroz.cz. Montáže Brož racing team a partneři týmu podporují sdružení Parent Project. Výtěžek z prodeje týmových trik a případná prémie za umístění v závodě 300 ZGH (300 zatáček Gustava Havla 2011) budou poskytnuty na pomoc dětem narozených se svalovou dystrofií. Parent Project děkuje všem, kteří akci zorganizovali, zajišťovali její průběh a přispěli na činnost našemu sdružení.

Tisková zpráva: Montáže Brož Racing Team v Hořicích

Montáže Brož racing team se i letos zúčastnil legendárního závodu 300 ZGH. Tento ročník byl pro tým a jeho partnery ve znamení pomoci sdružení Parent Projekt, který pomáhá dětem narozeným se svalovou dystrofií. Výtěžek z prodeje týmových triček a z prémií za umístění jezdců bude předán tomuto sdružení na výzkum a léčbu této nemoci.

Letos v našem týmu, oproti loňskému ročníku, startovali pouze dva jezdci ve třídách do i nad 600ccm. A to Cowboy Jiří Brož na stroji Yamaha R6 a Michal Chalupa na motocyklu stejné značky. Třetí jezdec týmu Jiří Klejch se tohoto závodu účastnil pouze jako divák.

V sobotních kvalifikacích vše fungovalo na jedničku a tak byli oba jezdci schopni zajíždět stále lepší časy. Jiří Brož si se svým časem pod 2.20 zajistil nejlepší postavení na startu a Michal Chalupa se po výhře v druhé kvalifikační skupině zařadil na druhé místo na startovním roštu.Před nedělním závodem měl ovšem tým plné ruce práce, když se v raním warm-up objevila závada na motocyklu Jirky Brože a alternátor musel být vyměněn. Po výborném startu obou jezdců, kteří byli na prvním a druhém místě, byl závod v prvním kole zastaven pro olej na trati. Po opakovaném startu se naši piloti pohybovali na druhém a třetím místě za M.Pearsonem. Závod byl ale pro tragickou nehodu ve čtvrtém kole zastavem a následně zrušen.

Tímto bychom chtěli vyjádřit naši upřímnou soustrast rodině a všem přátelům! Velký dík patří všem kamarádům kteří nám pomáhali v průběhu celého víkendu a také pořadatelům závodu za perfektní přípravu závodů.

Aleš Kmoníček, Manažer týmu















































© 2011 Parent Project - Česká republika, e-mail: parentproject@parentproject.cz