Naše činnost / aktuální sdělení:

Informace o 8.ročníku střeleckého turnaje PARENT PROJECT CUP

Dne 11.6.2011 proběhl 8.ročník střeleckého turnaje PARENT PROJECT CUP. Tato již tradiční červnová akce letos proběhla i přes nepříznivou předpověď počasí opět na střelnici u obce Hluboká u Žihle. Předpověď byla hrůzostrašná a doufali jsme , že aspoň dopoledne se bude dát střílet. Nakonec počasí bylo perfektní a celý program 8. ročníku proběhl bez jediné závady. V mužské kategorii byl opět jiný vítěz a to pan Miloš Freiberg ( v minulém roce 2.). Obhájce prvenství pan Vlach jak je již zvykem skončil v poli poražených. Na druhém místě skončil Míla Tikovský a na třetím Ladislav Hakala mladší až po druhém rozstřelu kdy porazil Petra Ovesného. Mezi ženami využila neúčast v soutěži 3-násobné vítězky Lenky Suché Štěpka Fajtová a získala premiérové vítězství. Na druhém místě skončila paní Bittoová a třetí paní Kleinová. Skokanem roku se stal pan Jan Králík, který se proti minulému roku zlepšil o celých 9 sestřelených holubů.

Večer již tradičně proběhlo vyhlášení a následně pokračovala zábava, kterou doprovázel hudbou a zpěvem Míla Tikovský s kapelou (s Frantou). K tomu nám Honza Fialka s manželkou pekli krkovičku a Josef Jiříček sýr. Vynikající raut, tradičně zajistila firma DORA GASTRO a o bezpečný a plynulý průběh se opět staral Míra Landa.

Výtěžek akce je 319 tis. Kč při nákladech cca 74 tis. Kč, což je v době ekonomické krize opět slušný výsledek.

Za to děkujeme všem firmám a lidem v jejich vedení, že nás nepřestávají finančně podporovat i v této nelehké době. Jedná se o firmy MPOWER ENGINEERING, a.s., FIRECLAY s.r.o., STEMCON a.s., SIKA CZ s.r.o.,TERMS CZ s.r.o., PENTO s.r.o., , INTREL a.s., INELSEV s.r.o., VWS MEMSEP s.r.o., BIS Czech s.r.o., TENZA a.s., DORA GASTRO a.s., STAVBY KÜHN s.r.o., BETVAR a.s., TYCO Armatury, Bytové družstvo Rozvoj, pan Jan Králík, pan Josef Raiskup a Ing.Zbyněk Karpíšek.

Zvláštní poděkování opět patří majitelům DŘEVAŘSKÉ A LESNICKÉ SPOLEČNOSTI s.r.o. pánům Ctiradovi a Milanovi Juhovi za to, že nám umožnili znovu využít jejich nádhernou střelnici.

Za Parent Project, o.s. Jozef Suchý

Všechny fotografie z akce: Parent Project Cup - Střelby 2011.






























© 2010 Parent Project - Česká republika, e-mail: parentproject@parentproject.cz