Naše činnost / aktuální sdělení:

5. ročník hasičské soutěže v požárním sportu o "Pohár starosty obce"

21.5. organizoval SDH Rohovládova Bělá již 5. ročník hasičské soutěže v požárním sportu o "Pohár starosty obce". Výtěžek akce je vždy věnován našemu sdružení. I letos byla na účet Parent Projectu zaslána částka 44.000 kč. Za celých 5 roků to byla částka nejvyšší. Bylo jí dosaženo nejen prodejem triček a různých předmětů s logem PP, různě vysokými finančními příspěvky přítomných hasičů a diváků do kasičky, ale zejména velkou finanční podporou našich sponzorů.

Poděkování patří především těm sponzorům: TPCA Kolín, AVOSS Voleč , MONTÁŽE BROŽ, TOP CENTRUM Rohovládova Bělá, EKOREX Lázně Bohdaneč, ZÁKLADOVÉ DESKY Rohovládova Bělá, HORYNA JOSEF - truhlářství Voleč, SIRŮEK LUDĚK BSV Voleč, SEHNOUTEK a synové v.o.s. Voleč.

Děkujeme i Vám všem, kteří jste přispěli podle svých možností. Moc si této pomoci vážíme. Pomáhá nám zlepšit péči o naše kluky a přispívat na výzkum svalové dystrofie a její budoucí možné léčby. Díky patří i všem pořadatelům, bez kterých by soutěž ani sbírka pro Parent Project nemohla proběhnout.

Za Parent Project, o.s. Josef Peška












© 2010 Parent Project - Česká republika, e-mail: parentproject@parentproject.cz