Naše činnost / aktuální sdělení:

PRAŽSKÝ 1/2 MARATON – 31. 3. 2012

Vážení členové Parent Projectu, i když je venku pořádná zima, tak se nezadržitelně blíží další ročník HERVIS 1/2 Maraton Praha (31.3.2012), kterého se účastníme jako hlavní partner charitativního projektu Running With Those That Can´t (RWTTC) v rámci tohoto závodu.

Je to příležitost poskytnout našim klukům nezapomenutelný zážitek v podobě aktivní účasti na tomto dnes již světovém závodu. Kluci jedou závod ve speciálním sportovním vozíku a tlačí jej štafeta 4-6 lidí.

  • HLEDÁME nyní zájemce/kluky o účast v závodě. (Rodiče za ně nic neplatí a krom zážitku obrží kluci i medaili závodu. Věková kategorie a váha nerozhodují (větší vozíky jsou až do 70 kg), ale doporučuji aby kluci byli starší 4-5 let)

  • HLEDÁME také běžce (rodiče/příbuzní), kteří by s námi vytvořili běžeckou skupinu Parent Project pro štafetu (5 km)

  • POKUD JSOU MEZI VÁMI I ZÁJEMCI O ZÍSKÁNÍ TOHOTO SPORTOVNÍHO VOZÍKU PRO VAŠE AKTIVNÍ VYUŽITÍ - PŘIHLASTE SE A POPIŠTE JAK BUDETE VOZÍK VYUŽÍVAT.. (vozík lze využít pro běh, jízdu na bruslích, tůry, dlouhé procházky, ale i jako přívěs za kolo). Zde samozřejmě předpokládáme, že se budete účastnit i závodu. Vozíky jsou poté dávány rodinám do pronájmu. V lońském roce 5 rodin takto získalo nový vozík a tím i možnost zajímavého doplňku jak trávit aktivně volný čas. Počet letos nově získaných a zakoupených vozíků bude samozřejmě záležet od počtu nových zájemců a na výši sponzorských příspěvků, které se podaří organizátorům a nám získat.

  • ZJIŠŤUJEME KDO BUDE MÍT ZÁJEM SE PŘIJET PODÍVAT A PODPOŘIT NAŠI ÚČAST

ZÁJEMCI - PROSÍM HLASTE SE NEJDÉLE DO 24.2. na email adrese: rene.brectan@mather.cz

Veškeré informace naleznete v příloze.

Zde jsou některé odkazy:
http://www.praguemarathon.com
http://www.youtube.com/watch?v=ckxhPLBl52w

Hezký den všem
René Břečťan, člen výkonného výboru Parent Project
tel: 724 603 202, e-mail: rene.brectan@mather.cz
www.runningwiththosethatcant.com

© 2012 Parent Project - Česká republika, e-mail: parentproject@parentproject.cz