Naše činnost / aktuální sdělení:

Na letošním HERVIS ½ Maratonu Praha jsme za Parent Project ujeli a uběhli celkem 251 km!!

Díky všem, kteří jste přijeli reprezentovat nebo fandit na letošní Hervis 1 Maraton. Zase nás bylo vidět o něco více než vloni a to je dobře. I přes nepřízeň počasí jsme si to doufám všichni užili.

Celkem se za Parent Project účastnilo 8 kluků a 8 dospělých. Obdiv mají všichni kluci a dospěláci co závodili za PP. Stejně jako posádka děvčat, posádka ústavu Psáry, studenti a také lékaři z FN Motol, kteří závodili. Zde jsou ti naši PP hrdinové:

Kluci: Michal Stuchlík, Jan Hořínek, Jiří Jiříček, Jaroslav Kubelka, Michael Bednář, Jakub Skalský, Tomáš Čadek , Jirka Mára, ale i Adam Pešků a Pavel Tikovský, kteří dali nejméně 1 km na električáku!

Dospělí: Miroslav Stuchlík, Štěpánka Fajtová, Martin Bednář, Václav Šteiner a dále naši čtyři maratónci, kteří podali super výkon a uběhli celou trasu 21 km - Michal Hořínek, Josef Jiříček, Monika a Jirka Márovi.


Chtěl bych touto cestou poděkovat ještě jednou těm, bez nichž by tento projekt nevznikl. Jsou to primárně studenti medicíny ze sdružení RWTTC (Running With Those That Can´t), kteří celý projekt vymysleli a s námi realizují, dále lékařka Dagmar Heroldová z FN Motol, která neuvěřitelně pomáhá se vším s čím se pomoci dá, je to firma Benecykl, která vyrábí skvělé vozíky, servisuje při závodě a letos navíc zapůjčila 2 další vozíky do závodu a pak je to Martina Kozáková z PIM, která nám za organizátory vychází maximálně vstříc. Samozřejmě poděkování patří i firmě Antalis, která letos zakoupila jeden vozík pro Parent Project. Nyní je mezi členy již 8 vozíků, takže se těším, že budete letošní sezónu brázdit po nejen českých stezkách. Budeme Vás informovat o dalších možných závodech, ale věřím, že sami si najdete ve svém okolí dost příležitostí pro sportování.

Těším se na další závody a příští HERVIS ½ Maraton 2013 kde překonáme 300 km!!

P.S. : fotky jsou již umístěny na našich stránkách , stejně jako odkaz na CT reportáž.

Organizátor účasti Parent Project na Hervis ½ Maratonu Praha 2012
Rene.brectan@mather.cz
Tel: 724 603 202

  • Fotografie z akce - 01, 02, 03
  • Video z akce - 01








www.runningwiththosethatcant.com

© 2012 Parent Project - Česká republika, e-mail: parentproject@parentproject.cz