Naše činnost / aktuální sdělení:

Informace o 9.ročníku střeleckého turnaje PARENT PROJECT CUP


Dne 9.6.2012 proběhl 9. ročník střeleckého turnaje PARENT PROJECT CUP. Tato tradiční akce proběhla opět na střelnici u obce Hluboká u Žihle. Předpověď počasí opět nebyla dobrá ale naštěstí se opět nepotvrdila. Počasí bylo ideální mírně, pod mrakem, lehce foukalo a teplota byla ideální – chvílemi na tričko a chvílemi na mikinu. Akce se letos účastnilo rekordní počet účastníků a byli jsme zvědaví jestli konečně někdo obhájí v mužské kategorii zlato. V ženské kategorii bylo 6 účastnic a nejdříve to vypadalo na šetření holubů, když až do posledního stanoviště vedla paní Vávrová s pouhou jednou trefou. Na posledním stanovišti se ovšem trefili všechny baby a musel být rozstřel s kompletním obsazením. Po velmi dramatickém souboji nakonec vyhrála Katka Háková před Janou Wagnerovou. Na 3.místě skončila Věra Jiříčková. V mužské kategorii byli po 1.kole v čele 3 střelci s nástřelem 10 holubů. Vítěz 5.ročníku Radek Novosad, Petr Vovesný a Ladislav Hakala ml.Ve velmi dramatickém závěru přidali pánové Vovesný a Hakala o bodík více a nastříleli ve 2.kole shodně 11 bodů. Radek Novosad ve druhém kole již nestačil a nakonec s přehledem uhájil 3 příčku. O první místo se tvrdě bojovalo ve třech rozstřelech, když nakonec se stal šťastným vítězem Petr Vovesný. Oba pánové vyrovnali rekordní nástřel právě z pátého ročníku v počtu 21 přesných zásahů (z 28 možných). A tak ani 9 ročník nepřinesl obhajobu zlata. 9 ročníků má 9 různých vítězů a tak budeme s napětím očekávat 10 jubilejní ročník. Celkově se opět všichni účastníci výrazně zlepšili. A dokonce i nový účastníci se činili.Vítězem kategorie skokan roku se stal pan Martin Krbec. Z důvodu ztráty diplomů se trochu zdrželo vyhlašování. Nakonec se ovšem všechno vyřešilo a nakonec vyhlášení proběhlo.

Trošku byla obava z kvality prasátka a zda vůbec nějaké bude. Premiérově ho totiž zajišťoval Josef s Humpolce a cestou z Humpolce do Žihle projel snad celou republiku. Na střelnici dorazil s 2 hodinovým zpožděním, ale výsledek nakonec stál za to.Všichni si pochutnali a kvalitu masa ocenili. Maso tradičně doplnil Josef Jiříček o pečený sýr. Opět vynikající raut zajistila firma DORA GASTRO a o bezpeční a plynulý průběh se opět staral Míra Landa s Josefem Siřínkem.

Večer pokračovala zábava, kterou doprovázel hudbou a zpěvem Míla Tikovský s kapelou (s Frantou). Všichni se bavili až do pozdních hodin, někteří ještě déle. Opět všichni přežili a tak se budeme těšit na příští jubilejní 10 ročník.

Na akci se vybralo 309,-tis.Kč při nákladech cca 80,-tis.Kč, což je v době ekonomické krize opět slušný výsledek.

Za to děkujeme všem firmám a lidem v jejich vedení, že nás nepřestávají finančně podporovat i v této nelehké době. Jedná se o firmy MPOWER ENGINEERING, a.s., FIRECLAY s.r.o., SIKA CZ s.r.o.,TERMS CZ s.r.o., PENTO s.r.o., INELSEV s.r.o., VWS MEMSEP s.r.o., BIS Czech s.r.o., TENZA a.s., DORA GASTRO a.s., ENERGO PLAZMA Pardubice, BETVAR a.s., TYCO Armatury, Bytové družstvo Rozvoj, pan Jan Králík, pan Josef Raiskup a pan Zbyněk Karpíšek.

Za Parent Project Suchý Jozef





Kompletní fotogalerie: http://parentproject.rajce.idnes.cz/Parent_Project_Cup_-_Strelby_2012/


© 2012 Parent Project - Česká republika, e-mail: parentproject@parentproject.cz