Naše činnost / aktuální sdělení:

10. ročník střeleckého turnaje PARENT PROJECT CUP


Dne 8.6.2013 proběhl jubilejní 10.ročník střeleckého turnaje PARENT PROJECT CUP. Akce opět proběhla na nádherné střelnici u obce Hluboká u Žihle. I přes přetrvávající déšť a neskutečné záplavy jsme opět uspořádali akci v tradičním termínu. Počasí bylo opět objednané a po celý den bylo nádherně, až v úplném závěru začalo pršet. Nakonec se déšť včas uklidnil a vyhlášení vítězů proběhlo již venku za příjemného počasí.

Střelkyním, kterých bylo celkem 6, opětovně vládla Lenka Suchá, pro kterou to bylo již 4 vítězství z 6 účastí před Katkou Hákovou a Lenkou Wagnerovou. V mužské kategorii to bylo po prvním kole hodně vyrovnané, když Petr Vovesný s Fandou Heynkem měli 10 nástřelů a Láďa Hakala v Vaškem Havlíkem 9. Bylo jasné, že o vítězi rozhodne 2.kolo a bude to jeden z těchto 4 borců. Nakonec po vyrovnaném výkonu obhájil první místo z minulého roku Petr Vovesný, před Láďou Nakapou mladším a Vaškem Havlíkem. Petr vůbec jako první borec získal druhé vítězství na PARENT PROJECT CUPU za deset let konání. Po ukončení střeleb bylo opět vynikající prasátko o které se postarali Pepa s Humpolce s manželkou Dášou. Maso tradičně doplnil Josef Jiříček o pečený sýr a zeleninu. Následně bylo vyhlašování vítězů kde mimo již zmiňované borce byli vyhlášení střelci desetiletí. V kategorii žen to nemohl být nikdo jiný než Lenka Suchá, která se svými 4 vítězstvími je nejúspěšnějším střelcem. V kategorií mužů to byl díky obhájení titulu Petr Vovesný. Skokanem roku se stal pan Josef raiskup, který se zlepšil z loňských 3 nástřelů na letošních 9. Po vyhlášení probíhala vědomostní soutěž dětí s PARENTu a účastníků střeleb. Vítězem se stalo družstvo „Divočáků“. Poté pokračovala zábava za doprovodu hudby a zpěvu Míly a Fandy. Večer pak čekalo na účastníky překvapení v podobě ohňostroje.

O vynikající raut se premiérově postarala firma GTH Catering a o bezpeční a plynulý průběh se opět staral Míra Landa.

Na akci se vybralo 150,- tis.Kč při nákladech cca 70,- tis.Kč.

Za to děkujeme všem firmám a lidem v jejich vedení, že nás nepřestávají finančně podporovat i v této nelehké době. Jedná se o firmy MPOWER ENGINEERING, a.s., SIKA CZ s.r.o.,TERMS CZ s.r.o., TENZA a.s., GTH Catering, BETVAR a.s., TYCO Armatury, Bytové družstvo Rozvoj, pan Josef Raiskup a pan.Václav zahradníček.

Jozef Suchý, Parent Project





























Všechny fotografie z akce si můžete prohlédnout zde.

© 2013 Parent Project - Česká republika, e-mail: parentproject@parentproject.cz