Naše činnost / aktuální sdělení:

7. ročník soutěže "O pohár starosty obce Rohovládova Bělá"


6.7. 2013 se uskutečnil 7. ročník soutěže "O pohár starosty obce Rohovládova Bělá" v požárním útoku mužů a žen. Akci pořádal Sbor dobrovolných hasičů Rohovládova Bělá ve spolupráci s Generali pojišťovnou a.s..

Proto kromě hasičské soutěže proběhlo i Vítání léta pod křídly lva, jehož součástí byly soutěže pro děti v rozličných hravých disciplínách, skákací hrad, malování na obličej a koncert Martina Maxy. Den se vydařil, počasí přálo členům a členkám 12 mužských a členkám 3 ženských soutěžních družstev. Ve sportovním klání zvítězil tým mužů z Čeperky a tým domácích žen.

Děti v hojném počtu využily bohatý doprovodný program, v areálu hřiště vše sledovalo spoustu diváků. Bylo prima, že se po hřišti prohánělo na svých "strojích" i pět našich chlapců v doprovodu jednoho chodícího. Přijeli se svými rodinami a bylo to prima setkání.

Pro naše občanské sdružení je důležité, že se díky sponzorům , dárcům a prodejní akci podařilo pro Parent Project získat 46.420,- Kč. Děkujeme všem sponzorům a návštěvníkům této akce.



























































Další fotografie z akce si můžete prohlédnout zde.

© 2013 Parent Project - Česká republika, e-mail: parentproject@parentproject.cz