Naše činnost / aktuální sdělení:

Návštěva Divadla Bez Zábradlí - dar společnosti SIKA CZ a.s.


Dne 27.3.2014 se několik přihlášených rodin dostavilo do Divadla Bez Zábradlí na představení Blbec k večeři. Do divadla jsme byli pozvaný společností SIKA CZ a.s., která nás již 9 rokem finančně podporuje. Jednalo se o firemní akci. Do divadla se kluci na elektrických vozících dostali díky výtahu. V předsálí bylo připravené občerstvení a pro naši skupinku byla vyčleněna lóže. Vše pro nás perfektně připravené. Divadlo bylo skvělé, jednalo se o výtečnou komedii s plejádou známých a skvělých herců v čele s Václavem Vydrou, Rudolfem Hrušinským nebo Janou Švandovou. Dokonce se někteří diváci z našich řad zapojili i do představení. Martin Krček si polohoval vozík během představení, který mu ovšem vrže, spíše vydává šílený zvuk. A když už to bylo po několikáté, tak pan Vydra vtipně během hry zaimprovizoval a zeptal se dalšího herce na pódiu zda to dělá on. Na což překvapený kolega (pan Carda) reagoval rozpačitě. V sále to samozřejmě vyvolalo smích, protože všichni pochopili, že to do hry nepatří.

Ještě před zahájením divadelního představení nám ředitel společnosti SIKA CZ pan Zdeněk Bílek předal šek na 30.000,-Kč. Kromě toho vyzval zaměstnance, aby se přidali a rovněž přispěli finančním darem našemu sdružení. Po skončení divadla a otevření kasičky jsme se nestačili divit. Když jsme začali počítat vybrané peníze překročili jsme částku 20 tisíc korun českých. Zaměstnanci společnosti před a během představení vybrali takto neuvěřitelnou částku.

Velké poděkování za tuto skvělou akci a dlouhodobou finanční podporu patří panu řediteli společnosti SIKA CZ a.s. Ing. Zdeňku Bílkovi, MBA, který má celou akci na svědomí a od doby, kdy poznal naše kluky na střelbách v Žihli se nás snaží všemožně podporovat.

Další velké poděkování patří panu Ladislavovi Maškovi s kterým celá naše spolupráce před devíti roky začala a hlavně díky němu pořád pokračuje.

Všem zaměstnancům společnosti SIKA CZ a.s., kterým není lhostejný osud jiných, děkujeme.

























\

© 2014 Parent Project - Česká republika, e-mail: parentproject@parentproject.cz