Naše činnost / aktuální sdělení:

9. ročník soutěže v požárním sportu a klasickém požárním útoku mužů a žen "O pohár starosty obce Rohovládova Bělá"


18. července 2015 pořádal SDH Rohovládova Bělá 9. ročník soutěže v požárním sportu a klasickém požárním útoku mužů a žen "O pohár starosty obce Rohovládova Bělá". Tento ročník byl obohacen spoluprací s firmou BIG SHOCK a tím pádem další soutěží v požárním sportu o zajímavé ceny BIG SHOCKU. Všechna zúčastněná družstva ve všech disciplínách závodila v duchu fair play a můžeme jen dodat ,, sláva vítězům a čest poraženým". Ale vzhledem k téměř tropickému počasí zvítězil každý, kdo se zúčastnil. Přítomné děti mohly po celý den vyzkoušet různé zábavné disciplíny a několik atrakcí. Program obohatila také česká armáda, přivezla ukázat část své výzbroje, výstroje a techniky. Dospělí zase mohli díky pojišťovně Generali otestovat simulátor nárazu. A navečer celou akci zakončila folková skupina ELIXÍR, jejíž muzika byla pohlazením po duši.

Všichni pořadatelé zaslouží velký dík a obdiv, protože všechno úžasně zvládli. Útoky šly rychle za sebou podle plánu, takže samotná soutěž skončila v předpokládaném čase. Občerstvení bylo dost a zúčastnění vypadali spokojeně.

Druhou, přesněji řečeno souběžnou částí, je charitativní část. V "párenťáckém " stánku se prodávaly různé předměty, trička, ručníky s logem Parent Projectu. Finanční obnosy se vhazují otvorem ve víčku do velké lahve a po skončení prodeje je pár lidí spočítá. Letošní počítání z "lahve" přineslo částku 32.000,-Kč. Někteří lidí nekoupili nic a přispěli jen tak, z dobré vůle. A z dobré vůle věnovalo vítězné družstvo mužů v poháru BIG SHOCKU ze své finanční odměny 2.000 Kč našim klukům. Dík vám všem. Ale celkově letošní charitativní akce přinesla částku 72.000 Kč.

Děkujeme všem laskavým sponzorům, kteří nám pomohli : BIG SHOCK, Pojišťovna Generali, Pernštejn, Stavebniny Fencík,DM Solutions, Cukrárna Rohovládova Bělá, Avoss , Montáže Brož, TOP Centrum, Ekorex , TPCA, Fišer Fire, Tepostop, Květinářství Cincibuch, ZAHAS, Zámečnictví Perný, Knedlíky Kadavý, Sehnoutek a synové, RM /samolepky Machač/ , Podlahy, dveře Strnad, Vamont, Základové desky, Požáry.cz., SDH Vyšehněvice, SDH Hrádek, SDH Chýšť, SDH Čeperka,SDH Rohovládova Bělá, Obec Rohovládova Bělá. Snad jsem nikoho neopomněla.

Jsme rádi, že se u nás každoročně scházejí rodiny z PP se svými syny a jsou v centru dění. Takže Járo, Adamové, Pavlíku, Tomášku, Jiříku a kdokoliv další za rok u nás , v Bělé Rohovládové.

Za pořadatele Iva Pešková.













































Více fotografií z akce najdete na: http://parentproject.rajce.idnes.cz/9._rocnik_souteze_O_pohar_starosty_obce_v_Rohovladove_Bele

© 2015 Parent Project - Česká republika, e-mail: parentproject@parentproject.cz