Naše činnost / aktuální sdělení:

26.10.2015 - vernisáž výstavy "Žijeme s vámi" v Poslanecké sněmovně ČR


V pondělí 26.10.2015 se konala vernisáž další ze série výstav Žijeme s vámi. Tentokrát v Atriu Poslanecké sněmovny ČR, a to pod záštitou místopředsedů Výborů pro zdravotnictví MUDr. Davida Kasala a MUDr. Jaroslava Krákory. Výstava proběhla za velké účasti pozvaných hostů. Zvláště jsme rádi, že mezi nás zavítala náměstkyně ministerstva zdravotnictví JUDr. Lenka Teska Arnoštová a pan náměstek Prof. MUDr. Josef Vymazal, DrSc. Účastnili se další členové Výboru pro zdravotnictví, poslanci, lékaři, odborníci, významní zástupci institucí, ale též naši kluci a jejich rodiny. Velké dík patří Káďovi za spolurealizaci výstavy a dodání krásných fotek.

Náš výkonný výbor byl samozřejmě u toho a podařilo se nám projednat další důležité potřebné kroky a zajištění podpory pro zlepšování péče pro naše kluky. Jsou naplánována důležitá setkání, která pomohou k lepší péči pro nervosvalové pacienty.

Vernisáž měla velmi dobrý ohlas. Při setkávání je velmi důležitá osobní rovina, a my opravdu cítíme, že jsme slyšet a vidět, že nacházíme společnou řeč, sice pomalu a je znát posun. Velice nás potěšilo, že přišli někteří lidé, kteří byli před rokem v Senátu, a to jenom proto, aby nás povzbudili, pozdravili nás i kluky, což je velmi milé a velice si toho vážíme. Výstava byla ukončena dne 2.11.2015.












































Více fotografií z vernisáže výstavy Žijeme s vámi v Poslanecké sněmovně PČR najdete v albech na Rajčeti: část první , část druhá , část třetí .

© 2015 Parent Project - Česká republika, e-mail: parentproject@parentproject.cz