Diskuzní fórum Parent Project - svalová dystrofie

[ Zpět na téma ]


Pavel , 12.06.11 21:32:50    Shlédnuto:2611

Zpráva:Re:Nezapomeňte, již tento víkend! 4.6. - KONFERENCE: PÉČE O PACIENTY S DMD/BMD

Díky za velmi příznivé příspěvky na konferenci. Dobrý ohlas měla konference nejen mezi rodiči, ale i mezi lékaři. Věřím, že nejen tato konference, ale i další spolupráce nás rodičů s odborníky, přispěje k splnění všech našich cílů a přiblíží nás k tomu nejdůležitějšímu, proč to vlastně všechno děláme - pomoc našim dětem. Jsem rád, že se můžu na této smysluplné činnosti podílet.

Na podstránky věnované této konferenci http://konference2011.parentproject.cz jsem umístil veškeré přednášky a fotografie z konání. Pro přístup k přednáškám použijte členské přístupové údaje (jméno/heslo). Jméno a heslo je shodné s údaji pro přístup do ostatních neveřejných částí webu. Účastníci konference (nečlenové sdružení) si mohou o heslo napsat na e-mailovou adresu: webmaster@parentproject.cz. Připravujeme tiskovou zprávu z této úspěšné akce a jakmile zbyde trochu času, zpracuji kompletní video a audio záznam z celé konference. Vzhledem k obsažnosti a autorským právům přednášejících však bude k dispozici pouze pro členy sdružení na CD.

Na závěr bych se chtěl také připojit k zástupu těm, kterým se akce líbila a poděkovat všem, kteří se na akci podíleli. Velký dík patří všem vystupujícím odborníkům a především Jožkovi Suchému, který přípravě a organizaci věnoval moooooc svého svého času.



Předchozí příspěvek   Další příspěvek


© 2005-2015 Parent Project - svalová dystrofie, Česká republika
E-mail: parentproject@parentproject.cz, Telefon: 776 001 206-7
Sídlo sdružení: PARENT PROJECT, spolek, Větrná 262, 550 01 Broumov
Zasílací adresa: PARENT PROJECT, o.s., Husova 245, 417 04 Hrob
Dotazy a připomínky k webovým stránkám: webmaster@parentproject.cz