Naše činnost / aktuální sdělení:

Sportisimo 1/2 Maraton, 5. 4. 2014


Ahoj parenťáci

do maratonu zbývá již jen několik dní (nebo hodin - záleží kdy tento text čtete) a tak vám zasílám základní instrukce.

Parking:
Alšovo nábřeží (parkoviště za Vysokou školou uměleckoprůmyslovou - UMPRUM). Stejné místo jako vloni. Parking je venku, není tedy žádé omezení co se týká výšky vozu. Je to jediné místo tak blízko startu, kde lze zaparkovat. Proto prosím ty, kteří mi ještě neposlali číslo vozu a typ auta, aby mi to co nejdříve zaslali, případně zkontrolovali čísla v přiložené Tabulce běžců a SPZ Jinak nemohu garantovat možnost parkování. Bez problémů se tam dostanete před uzavírkami, které začnou probíhat po 11 hod. My tam však budeme do 10 hod. POZOR - ale příjezd od magistrály kolem Intercontinentalu bude uzavřen!. Musíte z jiné strany. Podívejte se prosím do přiložené mapky. Upozorňuji, že nebude možné v průběhu závodu nikam autem odjet. Kdo pojede metrem - nejbližší stanice je Staroměstská.

Zázemí:
Alšovo nábřeží, hned na parkovišti, které je z poloviny zcela vyhraženo a uzavřeno jen pro nás. Budete mít tedy možnost kdykoli jít do auta pro věci apod. Jsme jediní z celého pole závodníků a firem, které mají takovýto "komfort":-) Letos bude k dispozci i toaleta pro invalidy pro naše použití. Bude zde opět stan jako zázemí, případně ochrana před špatným počasím. Bude i vytápění:-) RWTTC připraví opět dostatek občerstvení s restaurací Las Adelitas. Pití by mělo být dostatek (čaj, voda, později po závodu i pivo), ale pro jistotu se 1,5 lt vody do auta každému určitě hodí. Pokud někdo z vás bude opět chtít přivést něco sladkého napečeného na ochutnání - budeme rádi. Myslím, že to je již taková naše hezká tradice:-)

Sraz a základní časové informace:
Prosím - snažte se všichni, kdo se účastní přijet do 9.30 - 10 hod max. V 10 hod již začneme rozdělovat týmy. Ti kdo chtějí seřídit vozík, raději určitě přijeďte ještě dříve. Pokud by se někdo cestou dostal do zpoždění nebo dokonce náhle onemocněl a nemohl přijet - prosím - určitě mi zavolejte! Ti kdo se přijedou pouze podívat - prosím max. do 11 hod (pokud budete parkovat). Pokud přijedete městskou dopravou - tak je to na vás, ale berte v úvahu, že po 11 hod se budete již těžko dostávat přes zábrany. Po skončení a doběhu všech našich účastníků bude zase společná fotografie a vyhodnocení. Počítejte tedy cca s časem asi tak do 16 hod maximálně.

Vozíky:
Všichni kdo startují s klukem a napsali, že mají svůj vozík - počítáme, že si jej přivezete. Letos bohužel nebude žádný náhradní. Vedle našich kluků bude startovat ještě dalších cca 8 posádek s vozíky. Ti, kteří napsali, že svůj vozík nemají - budete mít k dispozici na místě.

Startující a běžci:
Kluci - u všech počítám, že dají celou trasu. Po 10 hod si již kluky rozeberou jednotlivé týmy studentů a našich běžců. Vždy bude jeden "vedoucí", který si od Vás vezme telefon, pokud by bylo při závodu něco třeba řešit. Nemusíte mít obavy, většinou půjde již o zkušené běžce z minulých let. Běžci - rodiče a sourozenci: ti se na místě zaregistrují a dostanou číslo a triko. Pro zjednoduší budu vydávat já. Běžci - ostatní, registrovaní (registraci včas realizovali pouze ti, kteří jsou uvedeni v tabulce jako ostatní běžci v bílém poli). Zde je to komplikovanější. Registrované číslo se vydává pouze na osobní průkaz totožnosti a to od středy příštího týdne. Posledním dnem je právě sobota ráno mezi 8AŽ 9 hod ráno ve Veletržním paláci. (viz http://www.runczech.com/cs/akce/1-2maraton-praha-2014/1-2maratonske-expo/index.shtml). Prosím - zde mi potvrďte, že jste schopni si to zařídit, případně mi napište nebo zavolejte, pokud budete řešit jinak. Díky.

Všichni účastníci běhu obdrželi finální informace e-mailem. Myslím si, že jsem sepsal vše důležité. Vezměte si naše PP čepice, trika a hlavně dobrou náladu:-)

Přílohy:
Mapa - stanoviště a příjezd

Odkazy:
http://www.runczech.com/cs/akce/1-2maraton-praha-2014/index.shtml

René Břečťan
Mob: 724 603 202
E-mail: brectan.rene@gmail.com
Člen výboru Parent Project, o.s.
www.parentproject.cz, www.sval.eu


© 2014 Parent Project - Česká republika, e-mail: parentproject@parentproject.cz