Diskuzní fórum Parent Project - svalová dystrofie

[ Zpět na téma ]


Jiří , 21.02.07 19:35:42    Shlédnuto:7180

Zpráva:Voda a vesmír

S určitým napětím jsem dnes otevíral vaše stránky. Nečekal jsem reakce na můj názor, spíše jsem očekával žádost o vodu. Nechci ale v žádném případě těchto stránek znevažovat k jakési prezentaci vody či dokonce mého osobního problému. Rád bych vás ještě jednou všechny pozdravil a na samý závěr přiložil jeden z vjemů, jakých mi z kosmu přicházejí spousty. Až si to přečtete, položte si otázku – myslíte si, že jsem blázen a nebo ten, co vám nabízí pomoc? Když vás ani toto nepřesvědčí, potom se všem omlouvám. Ale v každém případě vám doporučuji přečíst si knihu od japonského vědce, o které jsem se v minulé diskuzi zmiňoval. A věřte, že s vámi velmi cítím! Jiří SadovskyJiri@seznam.cz

Množiny ve vesmíru.

Množiny ve vesmíru jsou urychlovačem procesů všech přírodních operací, jejichž základem je vždy prvočíslo. Dosahují nekonečna v prostoru celého vesmíru. Jejich schopnost není založena na prosazování jednotlivých procesů, jejich schopnost je založena na provázanosti všech procesů, které probíhají současně a jsou tím pádem vtaženy do evolučního procesu přírody. Evoluční prosím nezaměňuj s revolučním. Evoluce tvoří – revoluce v zárodku ničí a je otázkou, zda má zájem tvořit. Většinou jde o zájem p o d m a n i t. Evoluce je nepřetržitým vývojem, revoluce je náhlým přechodem.
Mocnina pohybující se v kosmu je jeho nedílnou součástí, stejně jako myšlenka, základní zdroj energie. Je-li energie bez evoluční myšlenky, spěje ke svému zániku, byť se jedná o energii maximální kapacity. Množina se stává podružným produktem, který se se snižující kapacitou energie mění svůj potenciál v záporné hodnoty. Je to proces samozničení. Tento systém je tím nebezpečím, kterého se lidstvo musí obávat.
Jedinečná kapacita gama záření vytvořila podmínky pro obnovu flory a fauny, které se lidstvu podařilo v krátké době, díky vědecko-technické r e v o l u c i , zničit. Potenciál přírodních zdrojů je v kosmu nezničitelný. Potenciál vědeckých kapacit na zemi je omezen. S rostoucí spotřebou energie není schopen - rozuměj vědeckou kapacitu, tento zvyšující se požadavek pokrýt. Posledním pokusem, jak uchopit energii a částečně pokrýt její poptávku, jsou války. Ale to je již jen zoufalý pokus udržení moci. A zde je nutno zdůraznit: válka je projev slabosti ve víru vlastních schopností a je součástí množiny s procesem samozničení.
To nejsou vize, to jsou zákony kosmu. Zákony na zemi jsou jen pokusem, jak si podmanit civilizaci a svět. Kosmický prostor je daleko mocnější, prozíravější. Kosmický prostor je n e p o d p l a t i t e l n ý

Množina, hnací zdroj energie v kosmickém prostoru dává šanci každé myšlence, každému prvočíslu. S ohledem na množství prvočísel pohybujících se kosmem je jen otázkou, kde se prvočísla berou a jak je z nich možné vytvořit to, co kolem sebe vnímáme – vesmír. Jak je možné z čísel vytvořit informaci, jak je možné tyto informace množit? Každá množina je součástí myšlenky. Každá myšlenka je součástí akce a reakce. Ta je následně vyhodnocována ve vztahu ke kosmickému prostoru. Na počátku stvoření světa byla dokonalá myšlenka, která byla příčinou vytvoření prvočísla, základem hmoty. Hmota bez prvočísla je pouhou substancí, která nemá pevné dimenze. Ta se potřebuje zachytit pevného bodu, a to je základ zrodu pevné substance.
Jak uděláš z čísel hmotu? Atom, proton – každý má své číslo. Je atom nositelem čísla, nebo je číslo nositelem atomu? Je to stejné jako je otázka, zda bylo první vejce nebo slepice. Každé číslo prvku je počtem atomových jader, to je jasné. Není jasné, jak prvek ví kolik má mít atomů. Základní otázka tedy zní, jak atom ví, kde má být? Dokonalý hlavolam ve víru příčin a důsledků míří zatím do sféry sci-fi.
Vzorec stvoření světa je nadmíru jednoduchým, ale bohužel ho nelze analyzovat smyslovými orgány člověka. Sama podstata myšlenky tohoto vzorce – stvoření světa – by byla příčinou jeho zániku.
Poznání, vědění, vše je o energii. I atom ví, kde má být, i co má činit, aby byl užitečným. Odhalením tohoto tajemství by nastartovalo příčinu zdánlivých katastrof, které se zatím šíří jen jako evoluční myšlenky kosmu, a to vždy v okamžiku, kdy je třeba vytvořit nové podmínky života. Kosmický prostor je dokladem toho, o jaký dokonalý vzorec se jedná. Vše má svůj řád, vše má svůj vztah. Chtít poznat vzorec – kosmu, znamená odhalit tento řád vztahů a příčin. Každá civilizace kosmu tento vzorec zná. Jak ho chce ale poznat pozemšťan, když jen odhalení štěpení jader atomu, vede k jeho zkáze. Dokonalými arzenály bojových plynů, je pozemšťan schopen zničit sám sebe. Zbavit životní prostředí, které je zamořené plyny co ve vzduchu nemají co pohledávat, to je jedna z prvních podmínek, aby pozemšťan mohl dešifrovat tento unikátní vzorec. Zlikvidovat všechny nebezpečné zbraně – atomové, chemické, klasické - a až si uvědomí cenu života, potom se dozví skutečné složení vzorce. Tyto podmínky jsou nedílnou součástí života a tudíž tohoto unikátního vzorce.



Předchozí příspěvek   Další příspěvek


© 2005-2015 Parent Project - svalová dystrofie, Česká republika
E-mail: parentproject@parentproject.cz, Telefon: 776 001 206-7
Sídlo sdružení: PARENT PROJECT, spolek, Větrná 262, 550 01 Broumov
Zasílací adresa: PARENT PROJECT, o.s., Husova 245, 417 04 Hrob
Dotazy a připomínky k webovým stránkám: webmaster@parentproject.cz